Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste

Partia Socialiste mbajti Asamblenë Kombëtare, ku do të raportohet mbi performacën e qeverisë dhe të procesit të bashkëqeverisjes. Sipas axhendës, do të merret vendim për kuotizacionin e anëtarësisë së PS për 2018. Pritet të mbajë fjalë dhe kryeministri dhe kryetari i PS-së, Edi Rama. Asambleja Kombëtare do të miratojë edhe një udhëzim për zhvillimin e llogaridhënies publike të qeverisë qendrore dhe vendore prej datës 1 maj deri më 30 qershor. FOTO: LSA
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17