'Art rruge' për të shpëtuar një fshat të vjetër

Një festival ngjyrash dhe fantazie që rigjallëron Molissen në Itali me qëllimin që ky fshat të mos braktiset. Një projekt që mbështetet edhe nga banorët , të cilët vunë në dispozicion edhe qoshkat më të fshehura të vendit ku banojnë.