Arbnori 'bashkon' të majtët dhe të djathtët

Përurimi i bustit të të ndjerit Pjetër Arbnori ka bërë bashkë sot politikën shqiptare. Të qeshur dhe me shtrëngime duarsh, duket sikur politikanët kanë harruar të paktën këtë paradite inatet me njëri-tjetrin
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35