Arbnori 'bashkon' të majtët dhe të djathtët

Përurimi i bustit të të ndjerit Pjetër Arbnori ka bërë bashkë sot politikën shqiptare. Të qeshur dhe me shtrëngime duarsh, duket sikur politikanët kanë harruar të paktën këtë paradite inatet me njëri-tjetrin
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08