Arbnori 'bashkon' të majtët dhe të djathtët

Përurimi i bustit të të ndjerit Pjetër Arbnori ka bërë bashkë sot politikën shqiptare. Të qeshur dhe me shtrëngime duarsh, duket sikur politikanët kanë harruar të paktën këtë paradite inatet me njëri-tjetrin
Fantazia nuk njeh limit
14/05/2018 - 13:09
Të ndryshme, por nëna!
13/05/2018 - 12:53