Arbnori 'bashkon' të majtët dhe të djathtët

Përurimi i bustit të të ndjerit Pjetër Arbnori ka bërë bashkë sot politikën shqiptare. Të qeshur dhe me shtrëngime duarsh, duket sikur politikanët kanë harruar të paktën këtë paradite inatet me njëri-tjetrin
Tirana "fluturon" në finale
08/05/2019 - 19:25
Tirana "siguron" mbijetesën
04/05/2019 - 17:47