Arbnori 'bashkon' të majtët dhe të djathtët

Përurimi i bustit të të ndjerit Pjetër Arbnori ka bërë bashkë sot politikën shqiptare. Të qeshur dhe me shtrëngime duarsh, duket sikur politikanët kanë harruar të paktën këtë paradite inatet me njëri-tjetrin
Pranvera në fustane
22/03/2019 - 09:29
Banesa të paimagjinueshme
13/03/2019 - 14:01