Apeli liron tre protestues të Astirit, banorët përpara gjykatës

Gjykata e Apelit ndryshon masën e sigurisë për 3 protestues të Astirit, të cilët ishin në paraburgim për bllokimin në zonën e Unazë së Re. Janë lënë në masën e sigurisë "arrest shtëpie" Gramoz Shehu, Ilir Katiraj dhe Skënder Doda. Ndërkohë banorët e Astirit të cilët ishin jashtë ambienteve të gykatës janë lidhur me zinxhirë.
Mel B e 'tradhtojnë' bikinit
16/04/2018 - 13:59
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08