Apeli liron tre protestues të Astirit, banorët përpara gjykatës

Gjykata e Apelit ndryshon masën e sigurisë për 3 protestues të Astirit, të cilët ishin në paraburgim për bllokimin në zonën e Unazë së Re. Janë lënë në masën e sigurisë "arrest shtëpie" Gramoz Shehu, Ilir Katiraj dhe Skënder Doda. Ndërkohë banorët e Astirit të cilët ishin jashtë ambienteve të gykatës janë lidhur me zinxhirë.
Pushime me drita të kuqe
22/03/2019 - 11:50
Pranvera në fustane
22/03/2019 - 09:29