Apeli liron tre protestues të Astirit, banorët përpara gjykatës

Gjykata e Apelit ndryshon masën e sigurisë për 3 protestues të Astirit, të cilët ishin në paraburgim për bllokimin në zonën e Unazë së Re. Janë lënë në masën e sigurisë "arrest shtëpie" Gramoz Shehu, Ilir Katiraj dhe Skënder Doda. Ndërkohë banorët e Astirit të cilët ishin jashtë ambienteve të gykatës janë lidhur me zinxhirë.
Një baba ‘super’ si ky
14/02/2019 - 08:24
"Ringjallet" Skënderbeu
11/02/2019 - 21:21