Anëtarët e Kushtetueses pas betimit

Janë betuar tre anëtarët e para të Gjykatës Kushtetuese. Elsa Toska plotëson vakancës e parë të Kuvendit, duke zëvendësuar ish-gjyqtarin, Vladimir Kristo. Pas saj vijuan betimin Fiona Papajorgji dhe më pas Marsida Xhaferllari. Kjo e fundit është plotësimi i vakancës së dytë të Presidentit që zëvendëson ish-gjyqtaren, Altina Xhoxhaj./ FOTO LSA