Akull dhe acar, kjo është Amerika

Dhjetëra milionë njerëz në të gjithë Shtetet e Bashkuara po përballen me një mot ekstremisht të ftohtë, që deri tani ka shkaktuar 6 të vdekur deri tani. Me temperaturat që ulen, ne ju sjellim një përzgjedhje të disa prej fotografive më të mira: