Ambjentalistët në protesta për mbrojtjen e zonave të mbrojtura

Ambjentalistët kanë protestuar sot në kryeqytet në mbrojtje të zonave të mbrojtura. Ata kërkuan që të mos zhvilloheshin shpime naftëkërkuese në Zagori dhe të anullohet ndërtimi i HEC-eve në Holtë.