Amazona, pamjet e “Mushkërisë së Botës” pas zjarreve

Këto janë pamjet e një peisazhi apokaliptik në pyllin e Amazonës. “Mushkëritë e Botës” u përfshinë nga zjarret. Sipërfaqe të mëdha nw tw cilat strehohehin mijwra gjallesa sot janw shkrumbuar. Protesta anti-qeveritare shpërthyen në Brazil ndërsa Franca dhe Irlanda thanë se nuk do të ratifikonin një marrëveshje të madhe tregtare me vendet e Amerikës së Jugut, nëse Brazili nuk përpiqet më shumë për të shuar flakët në Amazonë.

FOTOGALERI TJERA

Sa qetësi sot..

09/07/2018 - 12:11

Xhiro nëpër Hollandë

09/07/2018 - 11:32

Aktorja çmend me bikini

09/07/2018 - 09:38

Perla të Provencës

08/07/2018 - 10:06

Shtretër plazhi si këto

07/07/2018 - 19:04

Të mahnitesh në Tokio

07/07/2018 - 18:13