Aktorët dhe aktivistët kanë dalë në mbrojtje të Teatrit Kombëtar

Ditën e sotme aktorët dhe aktivistët kanë dalë në mbrojtje të Teatrit Kombëtar, për të mos lejuar shembjen e tij duke u përplasur disa herë edhe me forcat e policisë. Në mbrojtje të tyre ishin edhe përfaqësues të PD-së