Adhuruesit e librit e kanë zgjidhjen për këtë Halloween

Nëqoftëse lexoni libra dhe nuk e keni vendosur ende se çfarë do të vishni për Halloween, ja një ide origjinale se si mund të maskohesh.Personifikimi i personazheve të librave duke u veshur si ato mund të jetë kostumi ideal për këtë Halloween. Ja disa prej ideve dhe kostumeve të personazheve të librave tuaj të preferuar.
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08