Adamin e gjetëm po Eva ku është?

Dita e enjte e gjeti kështu Tiranën, të qetë, të zbrazët dhe të pastër. Në sheshin e kryeqytetit ku në ditë normale gumëzhin nga të rritur e fëmijë, ra në sy vetëm ky zotëri. Ndërkohë në rrugë patrulla të shumta të policisë dolën si barrikadë për qytetarët që shkelën orarin 10, kohë kur ata duhet të mbylleshin brenda shtëpive të tyre. Me aktin normativ të qeverisë, çdo këmbësor që gjendjet jashtë orareve të lejuara gjobitet me 10 mijë lekë. Fotot nga LSA.
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33