93-vjeçarja e lindur për të bërë çmenduri!

Në një botë të "zhytur" në virtualitet, gjyshe, Pauline Kana dhe nipi, Ross Smith po bëjnë "namin". Në videot e publikuara në rrjetin "Youtube", 93-vjeçarja dhe nipi i saj, 27-vjeç po tejkalojnë çdo kufi, duke u bërë shpejt "hit". Të dy së bashku kanë nisur të bëjnë gjëra të paimagjinueshme, ku shfaqen në role të ndryshme, të cilat janë sjellë në fotot më larg.