5 qytetet më të pazakonshme në botë

Çdo qytet dhe qytezë në botë është unike, por disa vende janë aq të çuditshme apo të pazakonshme saqë vështirë mund të besohet se edhe ekzistojnë. Ju sjellim disa prej vendeve më të pazakonshme në planetin tonë.