46 foto të udhëtimeve nëpër botë

Edhe këtë vit, janë shpallur fituesit e fotove më të mira të udhëtimeve duke treguar bukurinë dhe larminë e botës tonë. Fotografë nga 142 vende kanë dorëzuar më shumë se 20,000 foto në konkurrim, por vetëm një prej tyre mori në shtëpi çmimin e madh. Stefano Pensotti u emërua Fotograf i Vitit për portofolin e tij mahnitës të tetë fotografive, duke përshkruar se si qytetarët e zakonshëm angazhohen me rrethinën e tyre nëpër kontinente të ndryshme.