37 imazhe suerraliste që kurrë nuk i kishit fantazuar

Shpesh jemi aq të varur nga rutina e përditshme dhe nuk gjejmë dot kohë për të "ëndërruar" ose për të "lëshuar" kreativitetin tonë. Fotoshopi është një mjet i fuqishëm që sjell imagjinatën në 'jetë', duke krijuar imazhe të një bote ndryshe, e kundërta e asaj që mund të shohim duke sfiduar logjikën. Artisti malajzian digjital Zulkarnain Ismail është një nga ata artistë, vepra e të cilit të magjeps. Ai frymëzon nga fotografia dhe natyra është një nga subjektet kryesore të artit të tij. Falë aftësive mahnitëse, ai arrin të kombinojë imazhe të ndryshme në kompozime surrealiste. Eksploroni botën përmes syve të Zulkarnain Ismail duke lëvizur nëpër manipulimet e tij të pabesueshme të fotografive.