32 sloganet e ekipeve pjesëmarrëse në Botëror

Kupa e Botës është shumë afër dhe kombëtaret po bëjnë përgatitjet e fundit për të synuar trofeun më të lavdishëm. Secila ka një objektiv dhe synim. Për këtë, ata kanë ndërtuar nga 1 slogan që përfaqëson gjithë kombin. Më poshtë do të njiheni me 32 sloganet përkatës, të secilit ekip.