Harroni 101 dalmatët, tani janë 361 Golden Retriever

Sa shumë qen! Ky tubim masiv i mbi 300 qenve të rracës 'Golden Retriever' u organizua për të shënuar 150 vjetorin e zbulimit të racës, në malësitë skoceze.
Thethi zbardhet nga dëbora
02/12/2017 - 13:57
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13