Harroni 101 dalmatët, tani janë 361 Golden Retriever

Sa shumë qen! Ky tubim masiv i mbi 300 qenve të rracës 'Golden Retriever' u organizua për të shënuar 150 vjetorin e zbulimit të racës, në malësitë skoceze.
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51
Të padukshmit
09/04/2018 - 18:52