20 vjet nga vrasja e Azem Hajdarit

Janë mbushur plot 20 vjet nga vrasja e figurës së shquar politike Azem Hajdari. Familjarë, miq, bashkëpunëtorë dhe miqtë e idealit të tij, u mblodhën sot për ta rikujtuar. Ja disa foto nga ceremonia