17 vendet ku “blihet” një pasaportë

Shumë shtete kanë filluar të ofrojnë programe të ndryshme për “shitjen” e nënshtetësisë, e cila ofrohet kryesisht për njerëzit që investojnë shuma të caktuara në bizneset vendase, pasuri të patundshme, etj. 17 shtetet e mëposhtme ofrojnë nënshtetësinë e tyre nëpërmjet programit “Citizenship by Investment”, ku më e lira rezulton të jetë Tailanda dhe më e shtrenjta, Zelanda e Re.
Asgjë nuk është e pamundur
28/11/2017 - 21:17
Aksidentohet eskorta e Ramës
27/11/2017 - 14:15