17 vendet ku “blihet” një pasaportë

Shumë shtete kanë filluar të ofrojnë programe të ndryshme për “shitjen” e nënshtetësisë, e cila ofrohet kryesisht për njerëzit që investojnë shuma të caktuara në bizneset vendase, pasuri të patundshme, etj. 17 shtetet e mëposhtme ofrojnë nënshtetësinë e tyre nëpërmjet programit “Citizenship by Investment”, ku më e lira rezulton të jetë Tailanda dhe më e shtrenjta, Zelanda e Re.
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51