17 vendet ku “blihet” një pasaportë

Shumë shtete kanë filluar të ofrojnë programe të ndryshme për “shitjen” e nënshtetësisë, e cila ofrohet kryesisht për njerëzit që investojnë shuma të caktuara në bizneset vendase, pasuri të patundshme, etj. 17 shtetet e mëposhtme ofrojnë nënshtetësinë e tyre nëpërmjet programit “Citizenship by Investment”, ku më e lira rezulton të jetë Tailanda dhe më e shtrenjta, Zelanda e Re.

FOTOGALERI TJERA

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49

Bet Awards 2018

25/06/2018 - 13:57

Konkurs ...shëmtie

25/06/2018 - 09:23

Nuk është ashtu siç duket

24/06/2018 - 13:24

Sa verë 'e çmendur' sivjet

23/06/2018 - 19:08