16 imazhe që do t'ju bëjnë të ndiheni "të lirë si një zog"

Në vitin e katërt, konkursi për Fotografin e Vitit të Zogjve pati më shumë 13.500 garues nga 63 vende. Fotografët profesionistë dhe amatorë u inkurajuan të paraqesin fotografi në tetë kategori të ndryshme, si dhe dy çmime speciale shtesë. Përmes këtyre fotove ju mund të shikoni punën e mrekullueshme të fotografëve fitues.