10 piktura romantike që ngjallin ndjenja dashurie

Pavarësisht nëse janë çifte që mjaftohen me një përqafim të butë apo kanë jetë më sensuale, pikturat klasike të vajit mund të kenë një tërheqje të qëndrueshme. Dhe përgjatë historisë, artistët kanë përdorur vepra të tilla për të kapur bukurinë dhe pasionin e dashurisë. Ndërsa këto kryevepra me ngjyra të pasura mund të frymëzojnë ndjenjat e romancës në çdo kohë të vitit, Dita e Shën Valentinit është një kohë e përshtatshme për t'i rishikuar ato.