10 nga partneret më të bukura të futbollistëve

Gratë dhe të dashurat e futbollistëve janë gjithmonë një temë e nxehtë diskutimi. Disa nga çiftet në këtë listë ishin të dashur të fëmijërisë, disa u takuan përmes punës dhe një futbollist i veçantë e gjeti edhe partnerin e tij përmes Facebook. Shumica e tyre janë modele, këngëtare, aktore, personalitete televizive, apo disa përzierje të tyre.