10 modelet më të ndjekura në "Instagram"

Instagrami tashmë është bërë rrjeti social i fotografive më të famshme në botë. Supermodelet më të famshme kanë zgjedhur këtë rrjet social për të postuar fotot e tyre më të fundit. Kështu përvec famës marin dhe ndjekësa pafund. Faqja franceze "Sport & Style" ka renditur 10 modelet më të ndjekura në "Instagram" për vitit 2017. Bie në sy fakti, se çdo njëra prej modeleve që bën pjesë në 10-shen më të ndjekur, ka më tepër se 10 milionë fansa.