10 mënyrat se si të vishni një shall

Shallet janë aksesorët më të dashur dhe më të preferuar për shumicën nga ne. Ato përshtaten mrekullisht me gjithçka. Ne këtë fotogaleri kemi mbledhur 10 metoda më të preferuara për të lidhur shallërat. Disa nga to janë klasike dhe disa nga to do të jenë stile të reja për ju.