10 hotelet luksoze që nuk besoje se ekzistonin

Nuk ka gjë më zhgënjyese se të hedhësh para në kërkim të pushimeve luksoze dhe të shohësh që nuk janë aspak të tilla në fund. Këto hotele që po ju paraqesim, i qëndrojnë strikt stilit të tyre luksoz.