Why?Not

Çdo të dielë, ora 19:00

Një emision nga moderatorja Roza Lati. Nje emision argëtues dhe me plot humor. Personazhe te njohur nga te gjitha fushat vijnë në skenën e “Why Not” për të dhuruar argëtim. Transmetohet çdo të dielë ora 19:00 ne RTV Ora. Emisioni i pare mban daten 11 nëntor 2017.  Na kontaktoni ne adresen e emailit [email protected]

Te gjitha puntatat e ketij emisioni mund t'i gjeni ne Youtube

Why?Not / Finale 2019

09/06/2019 - 12:30