Ora juaj

Nga e hena ne te shtune 06:30-09:00

Një emision mëngjesi nga e hëna në të shtunë, me gazetarin Klodi Karaj në Ora News

Na kontaktoni në adresën e emailit [email protected]  

 Çdo emision është dhe në Youtube