Kronike e Pambaruar

Çdo të premte ora 18:10

Një program i ideuar dhe i drejtuar nga shkrimtarja dhe publicistja e njohur Diana Çuli. Emisioni do të ketë protagonistë shkrimtarë dhe personalitete të njohura të botës së artit dhe kulturës. “Kronike e Pambaruar” transmetohet çdo të premte ora 18:10. Na kontaktoni ne '[email protected]
Nese keni humbur ndonje emision atehere   KLIKONI KETU.  Gjithashtu të gjitha emisionet janë dhe në YOUTUBE. Jemi dhe në Facebook