Një nga faqet më të njohura në internetit ka marrë një pamje të re. Duke paraqitur faqen e re të Yahoo-s, shefja ekzekutive Marissa Mayer e përshkroi atë si “më moderne, intuitive dhe personale.” Faqja e ridizajnuar është përshtatur për përdorim në kompjuterët personalë, në smartfonë dhe tableta, dhe është më e shpejtë sesa paraardhësja e saj, ka thënë Mayer. Tërë përmbajtja shuëm lehët mund të shëprndahet në Facebook apo Twitter. Yahoo në vitet e fundit ka mbetur prapa konkurrentëve të rinj si Google dhe Facebook.

/Ora News.tv/