Një 37-vjeçar nga Elbasani ka vdekur në Spitalin e Sanatoriumit.

Burime zyrtare nga Instituti i Shendetit Publik konfirmojne se nuk behet fjale per virusin e gripit, por komplikacione te renda nga pneumonia.

Mjekët kanë paralajmëruar se vendi është në situatë gripale duke mos përjashtuar edhe përhapjen e gripit të derrit përmes rrugëve të frymës. 

Mjekët këshillojnë vazhdimisht vaksinimin, sidomos për të moshuarit dhe të sëmurët kronikë. 

/Ora News.tv/