Një vjedhje është kryer në xhaminë Hatunije në Prishtinë në ditën e dytë të Bajramit.

Imami Ramadan Avdullahu ka publikuar videon e vjedhjes në Facebook duke kërkuar ndihmë për identifikimin e autorit.

Ai ka shkruar se vjedhja ka ndodhur në xhaminë Hatunije në Prishtinë më 22 gusht 2018.

Kamerat e sigurisë kanë filmuar djalin e ri i cili vjedh paratë e grumbulluar në arkën e xhamisë duke e thyer atë.

Imami kërkon ndihmë për identifikimin dhe arrestimin e autorit.

/Ora News.tv/