Nëse jetoni në një vend ku preket shpesh nga tërmetet, ju do bëni një gjumë të rehatshëm dhe pa ankthe falë një krevati të projektuar për t’ju mbrojtur nga lëkundjet e forta.

Në videon e mëposhtme do shihni një sërë modelesh të një shtrati që mbron njerëzit nga një tërmet i fuqishëm . Në momentin kur sensorët ndjejnë lëkundjet e tokës dysheku bie në një dhomë të mbuluar me kapak mbrojtës.


/Ora News.tv/