"Ju nuk e vlerësoni frymën tuaj derisa të hiqet." Një grua 31-vjeçare dokumentoi përvojën e saj me koronavirusin në spital për 10 ditë, duke regjistruar një seri videosh.

Ajo tregon vuajtjet dhe dhimbjet që ka përjetuar në spital dhe se tani që po e rimerr veten sërish merzi prêt të shkojë në shtëpi të takojë fëmijët dhe bashkëshortin e saj.
/Ora News.tv/