Një burrë po jeton jetën në të ardhmen pasi ka vendosur një microchip poshtë lëkurës që të mund të kontrollojë veprime në telefonin e tij vetëm me një të lëvizur të dorës. Ben Slater ka një radio-frekuencë e identifikuar si microchip i cili e ka injektuar në dorën e majtë me anë të një ndërhyrjeje në një qendër tatuazhesh. Djali i apasionuar pas teknologjisë është shprehur se kjo ka ardhur nga dalja e celularit më të fundit iPhone 6. Ky microchip është aq i efekshëm saqë ai mund të hapë derën dhe të fikë dritën me të lëvizurën e dorës. Mund të duket si në firmat e fatashkëncës por Slater thotë se e gjithë kjo e intrigon atë më shumë sepse ndjen se po jeton në një epokë tjetër të njerëzimit.  

/Ora News.tv/