Një vajzë 20 vjeçare nga Massachusetts është pezulluar për të ngarë makinën e saj pasi policët rrugorë kanë zbuluar se ajo kishte pikturuar targën e saj në një karton të bardhë. Ajo ka përdorur një laps të kuq dhe ka shkruar numrat dhe gërmat përkatëse në qendër të një kartoni dhe “Massachesetts” sëbashku me “Spirit of Amerika” me ngjyrë blu. Megjithatë nuk ka kaluar shumë kohë dhe “gjenialiteti” i vajzës është zbuluar. Ajo tashmë akuzohet për ngarje makine me targa false dhe falsifikim license. 1409841325723_wps_6_Mass_Fake_Number_plate_jp 1409841336301_wps_7_CY6A8J_massachusetts_spir  

/Ora News.tv/