Vajza e Jennifer Lopez dhe Marc Anthony, Emma, mesa duket do të ndjekë rrugën e prindërve të saj.

Ajo shfaqet në një video duke kënduar në praninë e nënës së saj. Ajo ç’ka bie menjëherë në sy është talenti i vajzës, nuk çuditemi apo jo?

/Ora News.tv/