Gjatë kontrolleve të zakonshme të kryera në rrugët jashtë zonës urbane të Foggia-s, karabinierët u “takuan” me një makinë të dyshuar me dy persona brenda saj. 

Pas arrestimit, ata ishin Armand Hasa lindur në vitin 1988 dhe Abas Vrapi, lindur në vitin 1988, personat pa leje të rregullt qëndrimi në territorin italian.

Të dy ishin pikasur duke fshehur diçka brenda bimësisë në zonë, ku pas kontrolleve u zbulua 500 gram heroinë.

 Kërkimet pasuese personale dhe në shtëpi kanë bërë të mundur edhe gjetjen e 25 gramëve marijuanë. Të dy burrat u arrestuan./Ora News.tv/