Ambasadorja e Turqisë në Kosovë, Songul Ozan ka theksuar se në Ballkan më nuk do të këtë asnjë ndryshim kufijsh. Ajo ka thënë se pjesa veriore e Kosovës është pjesë e pandashme e Republikës së Kosovës dhe duhet të trajtohet brenda kornizave të pakos së presidentit Ahtisaari. Këto komente ajo i bëri pas takimit me liderin e opozitës, kryetarin e LDK-së, Isa Mustafa.

/Ora News.tv/