Gratë gjithmonë janë në kërkim të metodave që do i bënin të dukeshin më të reja. Por një sallon bukurie në Kinë ofron një trajtim që mund të quhet shumë i nxehtë. Terapistët ofrojnë si shërbim atë që quhetterapia e flakëve në fytyrë ose Huo Liao. Flakët mbi fytyrën tuaj përdoren për të stimuluar rigjenerimin e qelizave të reja. Terapistët vendosin një peshqir me alkool dhe një të ashtuquajtur eliksir special në fytyrë, përpara se t’i vënë flakën. Terapistët thonë se trajtimi stimulon lëkurën duke hequr rrudhat

/Ora News.tv/