Një 35-vjeçar u dënua me 21 muaj burg pasi tentoi të kontrabandonte 4 shtetas shqiptarë.

Përpara trupit gjykues, Edward McDonagh tha se ai po transportonte  grupin nga Dublini në Holyhead si një "favor për një mik".

Ndërkohë kur 35-vjeçari u pyet nga zyrtarët e kufirit në Uells, ai ka deklaruar se nuk i njihte pasagjerët e tij.

Gjykata urdhëroi që 35-vjeçarit ti konfiskoheshin 500 paund dhe 255 euro.

/Ora News.tv/