Grabitja sot brenda aeroportit te Rinasit ne Tirane eshte nje kembane alarmi per pasigurine dramatike ne te vetmin aeroport nderkombetar te Shqiperise. 

Qeveria dhe gjithe institucionet shteterore jane pergjegjese per kete situate qe kercenon seriozisht sigurine kombetare dhe duhet te marrin menjehere masat e nevojshme. 

Shteti  ka dhene koncesionin e aeroportit dhe ka licensuar kompanite e sigurimit dhe policite private. A ka pasur korrupsion ne keto perzgjedhje? A vazhdon ky koncesion te demtoje rende xhepat e qytetareve shqiptar dhe sigurine kombetare? 

Mendoj se eshte momenti qe te anullohet ky koncesion dhe aeroporti te administrohet nga entitete shteterore per vete rendesine kombetare qe ka. Prokuroria duhet te hetoje pa asnje kompromis kete krim me pasoja te shumaneshme per Shqiperine si dhe korrupsionin ne aeroport dhe kudo tjeter.

/Ora News.tv/